Events Agenda

Wij zijn de originele Ecstatic Dance Breda, geïnspireerd door en met toestemming van de Ecstatic Dance Community Foundation, San Francisco. Wil je als eerste weten wat de agenda voor moois biedt de komende tijd? Meldt je dan aan voor onze Nieuwsbrief via de deze link: http://eepurl.com/bX0BhH 

Vrijdag 30 juni Eric Mandala (Canada)
Vrijdag 21 juli DJ Yarun Dee

t.b.a. Ryan Herr (USA)
Vrijdag 29 september Levi Banner (USA) 
Vrijdag 24 november Nykkyo Energy DJ (Spain)

Vrijdag 30 juni Eric Mandala (Canada)

3006 fb a met CAN

Vanavond een héél bijzondere gast, die een korte tour door Europa maakt. Eric Mandala (Canada) is Ecstatic Dance muziekproducent, dj, componist en multi-instrumentalist. Zang, gitaar, Kora, Kamele N’goni (Afrikaanse Harpen) en vele andere instrumenten komen aan bod in zijn producties. 

3006 gardenBij optredens gebruikt hij live looping, mixt die met zijn elektronische producties en speelt hij hedendaagse en etnische instrumenten van over de hele wereld. Hij zingt in Universele Taal en mengt oude etnische dialecten met moderne klankgedichten (scat-poetry). Hij speelt Afrikaanse harpen zoals de Kora en Kamale N’goni, die hij overigens ook zelf bouwt als instrumentmaker. Eric Mandala heeft gespeeld op, of was de producent van meer dan 30 albums en gaf acte de présence op festivals in alle werelddelen, om er een paar te noemen: Burning Man, Luminate Fest (NZ), Salvador Brazil Jazz Fest, Kyoto International (JAP), Tribal Gathering Panama, Kuranda Roots (AUS), Oregon Eclipse en de lijst gaat eindeloos door.

Live deelde Eric het podium met een grote diversiteit aan artiesten.  Shpongle, Micheal Franti, Ganga Giri, Mamady 3006 insta 2Keita, EOTO, Beats Antique, Desert Dwellers, Adham Shaikh, Shimshai, Rising Appalachia, Chris Berry, Krishna Das, Jaya Lakshmi & Ananda, Entheogenic, David Starfire, Random Rab, The Human Experience en Kaminanda, om er maar enkele te noemen.

Hij is ook de oprichter van “Mandala World Music” een internationale ethnic fusion wereldmuziekgroep met mensen van over de hele globe en medeoprichter van “Spirit Travelers”, een electro/tribal groep. Hij heeft over alle continenten gereisd en samengewerkt met honderden artiesten onder de naam Mandala. Zijn focus is om heilige stijlen van kunst en instrumenten samen te brengen voor een nieuwe fusie in deze multiculturele wereld. Om de liefde door muziek te verspreiden en het collectieve bewustzijn te verhogen. 

★ Voorlopig tijdschema ★

19.30 uur Zaal open
19:45 uur Warm dansen en openingscirkel 
20:00 Ecstatic Dance met Eric Mandala
22:05 uur Afsluiting dans
22:15 uur Rustig de zaal verlaten en met een fijn gevoel naar huis

★ Bijdrage ★

Early Bird (tot 19 juni op=op): € 21,50
Regular Ticket: € 26,50
Duo Ticket (voor 2 personen, beperkt beschikbaar) € 39,50   

Servicekosten € 0,79 per ticket

Tickets:  https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/ecstatic-dance-breda-eric-mandala

(Tickets zijn non refundable en niet door te plaatsen.)

★ Locatie ★ 

Libre Dance & More aan de rand van het centrum van Breda (Gieterijstraat 8a 4814 DA Breda), op loopafstand van het station biedt haar gastvrijheid aan dans, kunst (en evenementen). Een fijne licht verende dansvloer, AIRCO / goede ventilatie, sfeerverlichting én een geweldige geluidsinstallatie, staan borg voor mooie Ecstatic.

 

*****************

Ecstatic Dance Breda (de originele)

Ecstatic Dance Breda is een (18+) gebeurtenis, tenzij we expliciet anders vermelden. We verwelkomen diversiteit in leeftijd, geslacht, cultuur, seksuele oriëntatie en levenservaring. We vragen om een open en respectvolle houding. Ecstatic Dance Breda is een vereniging zonder winstoogmerk en organiseert Ecstatic Dance in o.m BRESS en in Libre Dance & more. Onder auspiciën van http://ecstaticdance.org te San Francisco USA.

 

Advertentie